Hirdetés

Szívszorító pillanat a stúdióban: így emlékezett Lang Györgyire Németh Kristóf

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

Szombaton az egész országot megrázta az énekesnő halálhíre, aki hosszú betegség után elhunyt. Németh Kristóf azt mondta: Lang Györgyi örökre velünk marad.

A Pa-Dö-Dö énekese 66 éves volt, otthonában, álmában érte a halál. A duó másik tagja, Falusi Mariann dallal búcsúzott tőle, de voltak politikusok is, akik megemlékeztek a legendás énekesnőről. Természetesen a rajongók is gyászolnak, művész otthonát pillanatok alatt elleptek a gyertyák és mécsesek.  

Most Németh Kristóf az RTL Reggeliben emlékezett meg Lang Györgyiről. Elárulta, hogy sokat dolgoztak, sőt, buliztak is együtt - írja a Blikk

"Az a derű, az az életszeretet, az az életigenlés és az a mély bölcsesség, ami egyébként egy nem egyszerű élet tapasztalata Györgyi múltjában, mindaz határozta meg az ő egyéniségét és személyiségét. Az a szabadságvágy, az a végtelen pimasz, szemtelen, szókimondó őszinteség, amitől ő egy megkerülhetetlen személyiség. És nem tudom azt mondani, hogy volt, mert szerintem az, és marad itt velünk, és ha meghalljuk bármikor valamelyik slágerüket, akkor mindig velünk lesz"

- fogalmazott.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés