Hirdetés

Lakatos Márk ledobta az atomot: ezt gondolja Azahriahról

Nap Híre portré Nap Híre

Lakatos Márk elárulta, mi a véleménye a legújabb magyar csodatehetségről, Azahriahról. 

Lakatos Márknak a Refresher Stellar sorozatának legújabb vendégeként többek között pontoznia kellett Azahriah-t, Kajdi Csabát is egytől ötig, miközben a Barbie-filmről, a marihuánáról és a megosztó operákról is megosztotta a véleményét a nagyérdeművel – írja a Blikk

A stylist régen jó barátságot ápolt Kajdi Csabával, ami azonban már évek óta megromlott, és azóta sem sikerült megbékélniük egymással. Lakatos Márk ezután Azahriah-t is pontozta: Magyarország legnépszerűbb előadója négy pontot kapott, a stylist pedig azt is elárulta, miért nem adott maximális pontszámot. 

,,Azahriah-t hallgatom, csak meg kell mondjam, nekem egysíkú a zenéje, ami nem baj, tehát valószínűleg pont azért szeretik, mert ugyanazt adja a közönségének" – fogalmazott. 

,,Én meghallgattam néhány számát, elkönyveltem, hogy egy tök jó, vagány, modern előadó, aki nagy hatással van a fiatalokra. Nekem nem a zenéje az, ami a legérdekesebb vagy legizgalmasabb Azahriah-ból, hanem sokkal inkább a karaktere, meg az, amit ő magából kibányászik. Szerintem az tök izgi" – tette hozzá. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés