Hirdetés

Nincs rá jobb szó: Azahriah elképesztő, megint történelmet írt

Nap Híre portré Nap Híre

Csütörtökön jelentették be, hogy Azahriah is fellép az idei EFOTT-on, valamint a Sziget fesztiválon, ahol ráadásul kiemelt műsorsávban fog zenélni, ami azért különleges, mert hazai előadó majd’ tíz éve nem lépett fel a Nagyszínpad esti műsorsávjaiban, írja a Blikk. 

Azahriah idén csupán néhány fesztiválkoncertet ad, de "ezek közül is garantáltan kiemelkedik majd, a minden elképzelhető extrával megspékelt Sziget-fellépés, augusztus 8-án” – ígérik a szervezők. Kádár Tamás, a Sziget főszervezője elmondta, a Sziget mindig is különös hangsúlyt fektetett a hazai előadók különleges produkciónak bemutatására a fesztivál szinte összes színpadán, de a Nagyszínpad esti sávjaiba jellemzően nemzetközi előadókat szoktak meghívni. 

"Azahriah tehetsége, eddigi sikerszériája és elképesztő rajongótábora azonban most az élbolyba tolt egy olyan magyar sztárt, aki méltán foglal helyet a Nagyszínpad kiemelt sávjában. Az pedig külön öröm számunkra, ha magyar előadók nemzetközi ismertségégének növelését segíthetjük" - tette hozzá. 

Bár a Szigetre még napijegyek nem kaphatók, de az erre a koncertnapra szóló jegyeket már megvehetik Azahriah rajongói. 

Azahriah egyébként éppen ma, a közösségi oldalán jelentette be a 2024-es fellépéseit. A magyar fiatalok kedvenc énekese leginkább fesztiválokon fog majd koncertezni. 

Ahogy arról korábban a Nap Híre is beszámolt, Azahriah májusban tripla teltházas koncertet fog adni a Puskás Arénában. Azt is megírtuk, tavaly novemberben hétállomásos európai turnét tartott, ami során Bécsben, Prágában, Varsóban, Berlinben, Manchesterben, Londonban és Párizsban is fellépett.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés