Hirdetés

Lakatos Márk ízekre szedte, földig rombolta és megsemmisítette Istenes Bencét és Rácz Jenőt a “békülés” után

Nap Híre portré Nap Híre

A népszerű stylist is elmondta a véleményét a botrányról.

A Naphire.hu olvasói is nyomon követhették az elmúlt időszakban a Rácz Jenő és Istenes Bence közötti fizikai és verbális összecsapásokat. Istenes Bence rasszista posztjáról és egyéb gyökérségeiről is írtunk. 

Váratlan fordulatot vett az Istenes Bence és Rácz Jenő közti ellenségeskedés, ami a Sztárbox múlt vasárnapi, első elődöntője óta tartott, amelyet Rácz Jenő négy menetben egyhangú pontozással nyert.

Istenes Bence és Rácz Jenő is közzétett egy-egy közös fotót Instagramon, hírül adva, hogy megbeszélték dolgaikat és békét kötöttek.

Ez az egész botrány és a két sztár vitája, valamint a váratlanul jött békülésük alaposan kiakasztotta Lakatos Márkot.

A stylist egy TikTok videóban osztotta meg a gondolatait minderről. "Hitted volna vagy nem? Nem hiszed el, de Rácz Jenő séf és Istenes Bence kibékültek" - kérdezte követőitől Lakatos Márk, majd azzal folytatta, hogy:

Megszólalt bennük egy belső hang, ami azt mondta, hogy most már nem szabad tovább ezt az ócskaságot továbbvinni, hanem mindenkinek az a jobb, szurkolóknak, nekik, a PR-osuknak is, az RTL-nek is, mindenkinek úgy a jobb, hogyha most már elfelejtik ezt az acsarkodást, a c*ozást, b***zást és mindent, hiszen ezt az egészet egyébként csak azért csinálták, mert a szent bokszot, a sportot, a szent bokszot akarták a legmesszebbmenőkig éltetni, ezért kellett gyakorlatilag egymást lec****ozni, leb***zni. Na, mindegy, de most már végül is, hogy már megvolt ez a hatalmas nagy PR-cirkusz, és ezerrel, ezerrel tombol a PR-gépezet, most megszólalt a belső hang vagy a sajtóosztály főnöke, és egymástól bocsánatot kértek, és minden újra a régi

- szúrta ki a Blikk.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés