Hirdetés

Lady Gaga ledobta a bombát, megmagyarázta, miért nem reagált soha az undorító pletykákra

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Lady Gaga nem úgy született, ahogy azt egyesek évekkel ezelőtt feltételezték, és most elgondolkodott azon, hogy óvatosan reagáljon az idejemúlt pletykákra.

A Netflix What's Next című műsorában való szereplése során Lady Gaga kitért azokra a sztárrá válása idején felmerült feltételezésekre, miszerint vagy férfi, vagy interszexuális valójában és nem nő.

"Bejártam az egész világot" - mondta a műsorban Lady Gaga . "Utaztam a turnék és a lemezeim promóciója miatt, és szinte minden interjúban, amin részt vettem - az interneten volt ez a kép, amit manipuláltak -, azt mondták: azt pletykálják, hogy férfi vagy. Mit tudsz erről mondani?".

Gaga rá jellemzően nemtörődöm választ adott ezekre a kérdésekre, ahogy azt tette 2011-ben is, amikor Anderson Coopernek adott interjút - írja a CNN.

"Volt az a pletyka, hogy férfi nemiszerved van” - mondta akkor Cooper. "Talán van" - válaszolta Gaga. "Olyan szörnyű lenne?" - tette fel a kérdést.

"Ez érdekes" - folytatta Cooper. "Sok művész kiadott volna valamilyen nyilatkozatot, hogy ez egyáltalán nem igaz, de te jól szórakozol rajta".

"Mi a fenéért vesztegetném az időmet, és adnék ki egy sajtóközleményt arról, hogy van-e péniszem vagy nincs?" - videlődött Gaga. "A rajongóimat nem érdekli, és engem sem".

A Gates-szel folytatott beszélgetés során Gaga tovább magyarázta, miért nem cáfolta soha sem a nemével kapcsolatos találgatásokat.

"Azért nem válaszoltam a kérdésre, mert nem éreztem magam áldozatnak ezzel a hazugsággal kapcsolatban, és úgy gondoltam: mi van azokkal a srácokkal, akiket ezzel vádolnak?" - tette hozzá. "Voltam már olyan helyzetben, amikor egy pletyka helyreigazítása nem a többi ember jólétét szolgálta".

A szupersztár elmondta, hogy hozzászokott a róla szóló gyakori félretájékoztatáshoz.

"Hozzászoktam, hogy hazugságokat terjesztenek rólam" - mondta Lady Gaga. "Előadóművész vagyok. Szerintem ez elég vicces".

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés