Hirdetés

Tetőtől talpig kínozza a fájdalom – Lady Gaga most először vallott rettenetes betegségéről

Nap Híre portré Nap Híre

Lady Gagánál 2013-ban diagnosztizáltak fibromialgiát egy színpadi balesetet követően. A múlt héten az énekes-színésznő nyíltan beszélt a betegséggel való küzdelméről.

Lady Gaga nyíltan beszélt a kínzó betegségével folytatott küzdelméről, ami miatt elhalasztotta 2018-as európai turnéját. A rajongók, akik ismerik a Gaga: Five Foot Two című  szívszorító Netflix dokumentumfilmet tudják, hogy az elmúlt 10 év nem volt zökkenőmentes az énekesnő számára – írja a Bors

Lady Gagánál 2013-ban fibromialgiát diagnosztizáltak. Ez egy gyógyíthatatlan betegség, amit az okozott, hogy egyszer elesett a színpadon. 

Bár a tünetek súlyossága jellemzően idővel változik, a popsztár korábban azt mondta Oprah-nak, hogy a fibromyalgiától tetőtől talpig fáj a teste. A legrosszabb állapotban még a 2018-as turnéját is el kellett halasztani, olyan súlyos fájdalmakkal küzdött. Az énekesnő azonban egy pozitív dolgot is megosztott. 

"Amikor 2022-ben a Chromatica Ball turnéra mentem... az volt az első alkalom, hogy nem fájdalmak között léptem fel" – mesélte. A  38 éves énekes állapotában fellépő enyhülés azután érkezett, hogy különböző intenzív terápiákon esett át, hogy megbirkózzon fibromialgiájával. A 2017-es dokumentumfilmben még az is látható, ahogyan egy kórházban injekciókat kap, miközben sminkelik egy interjúhoz. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés