Hirdetés

Nagyon durva pletyka kering az interneten Kulcsár Edináról és G.w.M-ről

Nap Híre portré Nap Híre

A Redditten arról számolt be egy felhasználó, hogy a minap az egyik bevásárlóközpont teraszán heves szóváltásra lett figyelmes. Meglepődve vette észre, hogy Kulcsár Edina és G.w.M balhéjától hangos a környék.

"Undorító mód, fennhangon, mocskos szájjal kiabál a barátnőjével… Hátra fordulok és kit látnak meg a szemeim! Hát, ez Kulcsár Edó és a kanija! Olyan idegbe volt JLS, hogy azt hittem, pofon is csattanni fog. Edina meg csak állt ott csendben, látszott rajta, kellemetlen neki az egész. Három csajszi kamerázott is. Én erre nem éreztem késztetést, mert láttam, hogy Edina nagyon nem tudja, hogy most mit csináljon. Pontosan miről veszekedett vele DPD, azt annyira nem értettem, mert annyi töltelékszó volt benne, hogy elveszett közte a lényeg! Számomra ez csak azért volt furcsa, mert annyira tökéletes az ő kapcsolatuk, és Csutival az volt a baja, hogy nem egyezik a szeretetnyelvük. És hogy Csuti milyen csúnyán beszél néha vele… Hát, ez gyerekek….. ezerszer felülmúlta Csutit!!!” – írta a szemtanú. 

A Blikk megkereste Kulcsár Edináékat, hogy megtudják, mi történt valójában. Edina elmondta, nem szeret a magánéletét firtató kérdésekre válaszolni, és most is csak azért reagál, hogy megnyugtassa a rajongóit.

Azok kedvéért elevenítem most fel a történteket, akik szeretnek minket, és esetleg aggódnak értünk. Az történt, hogy a minap egy rövid mozi erejéig „elszöktünk” otthonról kettesben. Márk kapott egy telefont, amely nagyon felháborította, ezután kimentünk a tetőteraszra, hogy rágyújtson. Fennhangon, még mindig a telefonhívás hatása alatt mesélte nekem a részleteket, kicsit emelt hangon ugyan, de közel sem kiabálva. Szó sem volt arról, hogy engem szidalmazott volna vagy mi vesztünk volna össze, az meg, hogy majdnem pofon is csattant, egyenesen nevetséges feltételezés. Ilyen soha, de soha nem történne meg a valóságban

- szögezte le Edina, hozzátéve, hogy ők is szoktak vitázni, azonban ezeket felnőtt emberek módjára rendezik egymás között. 

"Nem vagyunk egy „olaszos” család, akik otthon kiabálva oldják meg a problémáikat, sőt, Márk – a saját bevallása szerint – sokkal higgadtabb lett mellettem. Ha valamiben nem értünk egyet, akkor van egy fél óra, amikor inkább elmegyünk egymás mellett, de ez hamar lecseng, és utána elég csak egymásra mosolyognunk. Vagyunk annyira kulturáltak, hogy nem veszekszünk hangosan, főleg nem otthon, a gyerekek előtt, mert ha mégis úgy alakul, hogy esély van egy hevesebb veszekedés kialakulására, ráhagynám Márkra a dolgot, mert tudom, hogy nem ér annyit az egész" – tette hozzá az influenszer.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés