Hirdetés

Sokkoló diagnózist kapott Kim Kardashian édesanyja, daganatot találtak a szervezetében

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Az amerikai valóságshow-sztár Kris Jenner elérzékenyülve beszélt arról, hogy a petefészkeinek az eltávolítását tervezi.

Az amerikai médiaszemélyiség és üzletasszony a The Kardashians című valóságshow jeleneteiben elárulta, hogy a beavatkozásra készül, miután az orvosok cisztát és daganatot találtak a szervezetében - írja a BBC.

Jenner éppen a párjával, Corey Gamble-lel, és három lányával, Kendallal, Kimmel és Khloéval nyaral a coloradói Aspenben, amikor beszámolt nekik a megdöbbentő diagnózisról.

"El akartam mondani nektek valamit, amit eddig még nem tettem meg, de elmentem az orvoshoz, és megtörtént a vizsgálat"

- kezdte a valóságshow-ban a vallomást, majd kiemelte, hogy "szóval elmentem az orvoshoz és azt mondta, hogy találtak egy cisztát és egy kisebb daganatot a petefészkemben. Ki kell venni [a petefészkemet]". 

Kris Jenner azzal folytatta, hogy ez egy olyan dolog, ami az öregedéssel jár és ez annak a jele, hogy "végzett az életének ezzel a részével, egy fejezet lezárult". Jennernek hat gyermeke van: Kim, Kourtney, Khloé és Rob Kardashian a néhai Rob Kardashiannal kötött házasságából született, emellett van két lánya - Kendall és Kylie Jenner -, a Caitlyn Jennerrel kötött frigyéből. 

Az üzletasszony hozzátette, hogy az eddigi életében elér legnagyobb eredmény az, hogy felnevelte a gyerekeit.

"A legnagyobb áldás az életemben az, hogy hat gyönyörű gyereket szülhettem".

A gyerekei mindenben támogatják

Hivatkozás másolása

Kim Kardashian a kamerák előtt elmondta, átérzi, hogy az édesanyja miért feldúlt a diagnózis miatt. "Műtéten átesni és eltávolítani a petefészkeidet nagyon nagy dolog. Szomorú vagyok miatta. El sem tudnám képzelni, hogy milyen lehet ebben a helyzetben lenni, hogy mennyire félsz". 

Kim nővére, Kourtney is megérte az édesanyja érzéseit, mint mondta, ő is ugyanígy érezne. Kendall pedig arról beszélt, hogy megérti, miért szomorú az édesanyja, ugyanakkor megjegyezte, hogy ha potenciálisan ártanak neki, akkor muszáj eltávolítani őket.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés