Hirdetés

Teljesen megőrült világ: itt az új köldöktetoválás, hogy magasabbnak tűnj

Garai Kitti portré Garai Kitti

Egy influenszer a TikTokon mutatta be, hogy mű köldöktetoválást csináltatott magának azért, hogy magasabbnak tűnjön. 

Laura Mejia tartalomkészítő egy mű köldöktetoválást készített mahának, hogy azt az illúziót keltse, hogy hosszabb a felsőteste, mint amilyen egyébként. Az 1,8 millió követővel büszkélkedő TikTokker egy videóban mutatta meg, hogyan rakja fel magának az ideiglenes tintát. Az influenszer az igazi köldökénél magasabbra tette a tetoválást, hogy magasabbnak tűnjön.

Az 1,8 millió követővel büszkélkedő TikTokker egy videóban mutatta meg, hogyan rakja fel magának az ideiglenes tintát: az influenszer az igazi köldökénél magasabbra tette a tetoválást, hogy magasabbnak tűnjön - írja a New York Post.

"Ez a műköldök az új trend itt Ázsiában" - közölte az influenszer a videóban, amit már több mint 4 milliószor megtekintettek a TikTok-felhasználók. Mejia maga is megjegyezte, hogy "ez a legfurcsább dolog, amit életében látott", majd a hasához nyomta a tetoválást, vízzel lefújta és várta, hogy megszáradjon. A végeredményt látva azt mondta, hogy "ijesztően" nézett ki.

"Úgy érzem, hogy ahelyett, hogy magasabbnak látszanék, szélesebb vagyok, de ez azért van, mert őrült vagyok, vagy nem tudom" - mondta, majd hozzátette, nem biztos abban, hogy ez a "hack" egyáltalán működik. A nézői közül sokan megjegyezték, hogy egyáltalán nem néz ki furcsán ezzel a tetoválással, míg mások szkeptikusak voltak. "Csak én látom így, vagy a műköldök rövidebbnek tűnik?" - kérdezte egy kommentelő. "Szerintem nem úgy néz ki, mint egy köldök" - írta egy másik hozzászóló. Míg mások azt vették észre, hogy az influenszer valójában alacsonyabbnak tűnt a mű köldökkel.

Nemrégiben arról is írtunk, hogy a TikTokon vírusként terjedtek el azok a videók, amelyeken emberek olajban sült, zöld keményítős fogpiszkálókat falatoznak. Szinte tényleg hihetetlen, hogy mennyi "furcsa" trendnek bedőlnek az emberek, amit aztán teljesen beépül a hétköznapjaikba. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés