Hirdetés

Brutális dologra készül a TV2, már mától minden borul

Nap Híre portré Nap Híre

Mától teljesen felborul az eddig megszokott műsorrend a TV2-n, hiszen az Ázsia Expresszt és A Kísértést felváltja a Séfek Séfe, valamint a Kőgazdag fiatalok - írja a Blikk.

Miután az Ázsia Expressz ötödik évadát Sáfrány Emese és Béres Anett nyerték, egy újabb széria zárult le. A nézők jövő héttől már nem drukkolhatnak a kedvenc párosaiknak, hiszen véget ért a műsor. Ugyanez igaz A Kísértésre is, ahol kiderült, hogy Inge és Lóri együtt maradtak a forgatások után is, Brigi pedig egy csábítóval, Mátéval kezdett új kapcsolatot, miután Dusán megcsalta őt.

Ez azt jelenti, hogy a következő héttől teljesen megváltozik a TV2 menetrendje a főműsoridőben. A Tények Plusz 18:45-től fog kezdődni, utána érkezik a Séfek Séfe 19:55-től, majd 22:15-től a Kőgazdag fiatalok vadiúj évadát követhetik nyomon a nézők – derült ki az awilime.com-ról. Mint azt tudni lehet, a hétvégi műsorrendben is hamarosan változás áll be: a Sztárban Sztár All Stars döntője a következő szombaton lesz, utána pedig október 26-tól jön a Dancing with the Stars ötödik évada.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés