Kóbor János özvegye vallomást tett: nem múlik a gyász, de van ami erőt ad neki

  • Sztárok
Barsi Zoltán portré Barsi Zoltán

Hónapok teltek el, amióta Deme Zsóka elveszítette a férjét, Kóbor Jánost, de a gíász fájdalma nem múlik.

Hosszú interjút készített a Blikk a zenész feleségével, amiben arra voltak kíváncsiak, hogyan telnek a hétköznapok és mennyire sikerült feldolgoznia szeretett férjének az elvesztését.

"Ahogy telik az idő, az ember azt várná, hogy könnyebb legyen, de mégsem. Ugyan elvonja a figyelmemet a sok ­teendő, és ha gyakorlati dolgokról beszélünk, de a férjem minden pillanatomban benne van"

- mondta a lapnak Deme Zsóka.

Próbálja megérteni a miérteket és noha választ még nem talált, próbálja újraszervezni az életét és megtalálni a legapróbb örömöket is. Új tervek is megfogalmazódtak már benne, noha úgy érzi, hogy az elengedés még nagyon hosszú folyamat lesz.

"A Jóistentől kapok mindennap erőt, hogy továbbmenjek az utamon. A szomorúságom ellenére szerencsésnek érzem magam, hogy ilyen szerető, boldog család vesz körül. Óriási erőt ad az is, hogy mellettem van a kislányom, Léna, aki korához képest is nagyon erős. Amikor ő szomorkodik, akkor én vigasztalom vagy felvidítom, és amikor engem tölt el a bánat, akkor Léna fogja a kezem"

- tette még hozzá az üzletasszony.

Cimkék:
  • Kóbor János
Nap Híre a Facebookon. Friss hírek és történetek. Ma mindenki erről beszél. Csatlakozz és mondd el a véleményed. Látogass el Facebook oldalunkra
Ha van a témához kapcsolódó sztorid, írd meg nekünk a szerkesztoseg@naphire.hu címre! Írj nekünk emailt

Ez is érdekelhet