Hirdetés

Berki Krisztián édesanyja kitálalt fia és Mazsi kapcsolatáról

Garai Kitti portré Garai Kitti

Őrjöng Berki Krisztián édesanyja, miután fiáról olyan hírek jelentek meg az elmúlt napokban, hogy rendszeresen bántalmazta feleségét, Berki Mazsit. Júlia asszony szerint fia soha nem ütötte meg a feleségét.

"Ez nem igaz, a fiam soha nem ütötte meg Mazsit. Ez a nő összevissza hazudozik, amiből már nagyon elegem van. Hagyják békében nyugodni a gyerekemet! Nem fogom engedni, hogy bemocskolják a nevét" – mondta dühösen Berki édesanyja, majd kitálalt fia és Mazsi kapcsolatáról.

"Az elején tényleg nagyon szerették egymást, de amikor Mazsi terhes lett, minden megváltozott. Folyton csak pénzt követelt a fiamtól, veszekedett vele, majd ott is hagyta őt. Biztos vagyok benne, a menyem a végén már nem is szerette Krisztiánt, csak azt, amihez általa jutott. A fiam is csak szenvedett mellette, el akart válni, de a kislányuk miatt próbált küzdeni, mert nem akarta, hogy Emma is csonka családban nőjön fel, ahogy ő és Natika is" - mesélte a részleteket Júlia asszony.

Mint mondta, utoljára egy hónappal ezelőtt találkozott utoljára Mazsival és az unokájával, ám akkor Mazsi nem viselkedett vele tisztességesen, ezért is tálalt ki arról, hogy szerinte mi okozta a fia halálát. 

"Azok után, amiket ott mondott, már nem tudtam tovább magamban tartani mindent. Meg fogom védeni a fiamat a halála után is, még ha emiatt egy jó darabig nem is láthatom Emmácskát. Az unokámmal szeretném tartani a kapcsolatot, de erre a nőre nem vagyok kíváncsi" – mondta a Blikknek Júlia, hozzátéve, hogy Krisztián idősebbik lányának édesanyjával, Pamelával szerencsére jó kapcsolata van, és bármikor láthatja Natikát. 

A történtek után Krisztián egyik barátja is megszólalt a lapnak. Mint mondta, Krisztián más ember lett az elmúlt években. "Teljesen kifordult magából, el is engedtük a kezét, ami, látva a történteket, lehet, hogy hiba volt. Ekkor kezdett el bizonyos szereket is használni, és bár előtte nem ivott, az alkohol után is többször nyúlt bánatában. Nem tagadom, néha ki is kacsintott a házasságából, amelyben boldogtalannak érezte magát" - árulta el a barát. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés