Hirdetés

Berki Krisztián édesanyja Mazsit vádolja fia halála miatt

 portré

Az utóbbi időben megromlott a viszony Mazsi és volt férje édesanyja között. A gyászoló édesanya nem tudja feldolgozni fia halálát, most a Mokkának adott exkluzív interjút. 

Nem tudom elfogadni, hogy nincs. Ha a mai napig bántják olyan, mintha kést dobálnának belém 

– mondta a gyászoló asszony, aki azt mondja, tönkrement az élete mióta Krisztián meghalt. Utolsó közös emléke fiával az, hogy anyák napján felköszöntötte őt. Azt mondja, bár nagyon szerette fiát, ezt nem tudták igazán kimondani, kimutatni egymás felé. 

Berki Krisztián édesanyja most keményen bírálta nem csak Mazsit, de Hódi Pamelát is.

Kérdeztem Pamelát, hogy Natkóval mi a helyzet, jár úszni? "Nem!" Ezt válaszolta Pamela. Mondom, ilyen egyszerűen nem lehetséges! De azt mondta Pamela, hogy csak Krisztián látta, hogy ügyes benne és Krisztián hordta úszni 

– fogalmazott felháborodva az asszony.

Mazsiról pedig úgy gondolja, nem kívánatos személy lett már az életében. 

Nem mindegy, hogy ő hogy beszél velem. Nem beszél velem rendesen 

- mondta. Úgy gondolja, fia és Mazsi régóta nem éltek már boldogságban és Krisztián halálához a Mazsival való konfliktusai is hozzájárultak. 

Állandóan bejárónő kellett. Semmit nem csinált, nem főzött, nem mosott 

– sérelmezte Krisztián édesanyja. 

Mazsi megdöbbenve hallgatta anyósa szavait. Állítása szerint, ő többször is kereste az asszonyt, de az haragszik rá, mert megkérte, ne nyilatkozzon többet Krisztiánról. 

Végig mellette voltam, mint feleség és mint édesanya mindent megtettem érte, értük. Szerintem az anyósom biztosan tudja miért halt meg a férjem. Amikor egyszer beszélni fogok erről, akkor vele fogom megbeszélni, nem a nyilvánossággal. A lelkiismeretem teljesen nyugodt 

- mondta Mazsi.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés