Hirdetés

Kisgyermekes anyukaként lett magyar influenszer-királynő Rebeka

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Gyermekének apja ismert tartalomgyártó, így, amikor Varga Rebekáék gyermeke megszületett, elhatározta, ő is felépíti magát a közösségi oldalakon. Szerelme, a Bódi tesók néven ismert formáció Bencéje sokat segített neki elindulni az úton, ami odáig vezetett, hogy a 26 éves anyuka nemrég megnyerte a Miss Influencer Hungary címet. A véleményvezér anyuka milliós szerződésekkel és egy luxusautóval a “zsebében” adott interjút a Nap Hírének, egyenesen Párizsból, ahol épp a családjával nyaral.

Nap Híre: Hogy jött az ötlet, hogy elindulj egy ilyen versenyen?

Varga Rebeka: Úgy gondoltam, ez egy jó lehetőség, ez a verseny. És egyébként hittem abban, hogy megnyerhetem. Így is indultam neki. De nyilván, mindenki, aki benevezett, szerette volna megnyerni. És nekem is ez lebegett a szemem előtt. Hogy miért? Mert rettentő sok partnerrel nagyon sok jó közös kollaboráció lehetősége volt a verseny során. Illetve azt gondoltam, hogy ezt egy lökést is adhat a karrieremnek is.

Nap Híre: És most hogy látod Miss Influencerként, megérte?

Varga Rebeka: Nagyon sok együttműködést nyertem. A szponzorok többségével egy egyéves megállapodásom van, ezek fizetett munkák. Viszont sok cég is megkeresett azóta, tehát mindenképp azt tudom mondani, hogy lendített a karrieremen. Plusz egy évig használhatok egy luxusautót egy cég jóvoltából. Persze, cserébe nekik is gyártok majd tartalmakat. És bízom benne, hogy ebből később folytatás is lehet. Ha csak ezekkel a lehetőségekkel jól gazdálkodik az ember, akkor a jövőben a határ akár a csillagos ég is lehet.

Nap Híre: Mikor kezdte el építeni az oldalad? Milyen indíttatásból? Értettél már hozzá?

Varga Rebeka: Szerintem ez generációs dolog. A mai világban mindenki ért hozzá. Az okostelefonokat már a gyerekek is, ebbe a generációba bele van kódolva ez. Komolyabban akkor kezdtem el ezzel foglalkozni, amikor megszületett a kisfiam. Azon gondolkoztam, hogy amíg otthon vagyok vele, valamit ki kellene építeni magamnak. Már csak azért is, hogyha majd oviba megy, ne kelljen visszamennem napi 8 órában dolgozni. Hanem csinálhatok valamit, amit itthon, anyukaként is. Így ez tudatos döntés volt. Előtte pedig egy nőgyógyász mellett dolgoztam asszisztensként az egészségügyben.

Nap Híre: A párod, Bence internetes nagyhatalom - esküvő lesz?

Varga Rebeka: Jegyben járunk. Nyilván nekünk a gyerek a legnagyobb kapocs és sokkal erősebben összeköt minket, mint egy házasság, úgyhogy csak azért nem tesszük meg, hogy ez is ki legyen pipálva. Nyilván tervben van. Az elképzelésünk szerint szűk családi körben kelünk majd egybe és elutazunk majd valahová és megünnepeljük ezt. Szóval lesz esküvő - ha lesz erre időnk és energiánk. Jelenleg annyi minden van körülöttünk és annyi projektben vagyunk benne, hogy ez - és nem nagyképűségből - de nem a legfontosabb dolog a számunkra. Ha majd a kisfiúnk már nagyobb lesz, és akár tíz órát is repülhetünk vele, akkor ezt újra elővesszük.

Nap Híre: A sikered Bence sikere is?

Varga Rebeka: Igen. Nekem ő nagyon-nagyon sokat segített. Magamat felépíteni, meg elindítani is. Ők a testvérével nagyon régóta csinálják, jól ismerik ezt a világot, a tapasztalataival pedig nagyon sokat segített nekem.  

Címlapfotó: Instagram/rebeka.varga

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés