Hirdetés

"Pillanatnyi rövidzárlat történt" - így érzi magát az élő adásban elájult Kis-Benedek József

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Ahogy arról lapunk is beszámolt, múlt héten az ATV Mai Téma című adása közben lett rosszul Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő. Bodacz Balázs műsorvezető azonnal a 74 éves szakember segítségére sietett, az adást pedig megszakították.

A mentőket is a helyszínre riasztották és Kis-Benedeket a Honvéd kórházba szállították, ahol EKG-vizsgálatot végeztek rajta, ami kimutatta, hogy nem súlyos az állapota. Később a drámai pillanatokat a műsorvezető úgy írta le, hogy az eset után nehezen jött álom a szemére. Hozzátette, miután összeesett a vendége, az volt számára a legfontosabb, hogy az ő testi épsége minél inkább biztosítható legyen. Mivel a szakértő nem hirtelen esett össze, így Bodacz Balázsnak sikerült hátulról elkapnia, majd a stúdió padlójára fektették.

Szerencsére Kis-Benedek József másnap reggelre jobban lett, azóta már a kórházból is kiengedték, jelenleg otthonában pihen. A legendás biztonságpolitikai szakértő hétfő este az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Skype-on keresztül beszélgetett a műsorvezetővel, Szöllősi Györgyivel. 

Szeretném megköszönni azt a rengeteg érdeklődést, amit kaptam szinte minden vonalon. Most úgy érezem, hogy gyakorlatilag rendben vagyok, egy pillanatnyi rövidzárlat történt

- hangsúlyozta a biztonságpolitikai szakértő, majd köszönetet mondott Bodacz Balázsnak és az ATV csapatának, akik azonnal segítettek neki. Elmondása szerint, azon a bizonyos napon rendkívül túlhajszolta magát, amit nem kellett volna, emellett keveset ivott, így ezek együttese okozhatta az ájulást. 

Elárulta azt is az Egyenes Beszéd hétfő esti adásában, hogy a kórházban maximális ellátást kapott, éjjel kivizsgálták, majd kezelésbe vették, másnap délután 1 óra körül pedig haza is engedték. Az orvosok semmi komoly gondot nem találtak nála, a leletei rendben voltak, így ők is arra jutottak, hogy a kimerültség és a kiszáradás okozhatta a problémát.

Úgy érzem, hogy rendben vagyok és egy-két napon belül folytatom is a tevékenységem 

- zárta helyzetjelentését a szakember, majd Szöllősi Györgyi kiemelte, hogy várják vissza az ATV stúdiójába, mivel továbbra is nagyon kíváncsiak a véleményére és szaktudására, akárcsak a nézők.

Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés
Hirdetés