Hirdetés

A műsorvezető sietett az élő adásban elájult Kis-Benedek József segítségére

Nap Híre portré Nap Híre

Jó hírek érkeztek Kis-Benedek József állapotáról, miután tegnap kórházba került, mert rosszul lett és elájult az ATV élő adásában.

Reggelre jobban lett a 74 éves legendás biztonságpolitikai szakértő, Kis-Benenek József, akit késő este szállítottak kórházba, miután rosszul lett az ATV élő adásában – tudta meg a Naphire.hu. Az adást megszakították az ATV munkatársai és mentőt hívtak az idős szakemberhez.

Az ATV műsorvezetője, Bodacz Balázs azonnal az idős szakember segítségére sietett, az adást megszakították. A Naphire.hu úgy tudja, Kis-Benedek József végig magánál volt, és az eset után a Honvéd kórházba szállították, ahol EKG-vizsgálatot végeztek rajta, ami azt mutatta, hogy nem súlyos az állapota. 

Korábban arról számoltunk be, hogy a mentők kórházba szállították Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértőt, miután rosszul lett az ATV élő adásában. 

Az ATV rendkívüli közleménye szerint „Kis-Benedek József a ma esti MaiTéma élő adása közben rosszul lett, rögtön megszakítottuk adásunkat, a kollégáink azonnal mentőt hívtak, akik gyorsan kiérkeztek a televízió székházába, és szakszerűen ellátták”. Részleteket itt olvashatnak.

A Naphire.hu éjszaka beszámolt róla, hogy Kis-Benedeket ellátták a mentők, és már jól van, de kórházba szállították további kivizsgálásra. A szakértő nem sérült meg az eset során.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés