Hirdetés

Ledobta a meglepetésbombát a Sziget Fesztivál, ez a világsztár is Budapestre érkezik

Nap Híre portré Nap Híre

Kylie Minogue lesz az idei Sziget Fesztivál sztárfellépője. A beharangozó sajtótájékoztatón a szervezők azt mondták, hogy a több mint 80 millió lemezt eladott énekesnő mellett még nagyon sok fellépő érkezik a színpadokra, csak győzzék a látogatók a válogatást a helyszínek között. A szervezők idén fejlesztik a vendégélményt, ami például azt jelenti, hogy gördülékenyebb lesz a ki- és bejutás.

Vasárnap Sam Smith fogja zárni a nagyszínpadot. Az Oscar-, Golden Globe-, valamint ötszörös Grammy-díjas angol énekes-dalszerző csak egyike az idei Sziget fesztivál több tucat fellépőjének. Rajta kívül olyanok lépnek színpadra, mint Azahriah, Louis Tomlinson, Martin Garrix és Liam Gallagher. De mindenekelőtt arról, hogy miben lesz más a 2024-es fesztivál. 

A szervezők ugyanis minden eddiginél nagyobb hangsúlyt fektetnek arra, hogy az ide érkező vendégek valóban remek élménnyel gazdagodjanak - hangzot el az ATV Híradójában.

Az idei év legnagyobb sztárfellépője Kylie Minogue, aki világszerte több, mint nyolcvan millió lemezt adott el és olyan előadókkal dolgozott, mint Robbie Williams. 

Sokszínűség, befogadás és minden, ami a szabadságról szól. A programigazgató szerint a sziget fesztivál mindezt magában foglalja. Azt szeretnék, hogy a fesztivál mindenki számára vonzó legyen, ezért a programok szervezésénél minden korosztály igényét figyelembe veszik. 

A belépők, jegyek és bérletek, idén olcsóbbak lettek. A hatnapos fesztiválbérlet az idén 132 900 forintba kerül, ami körülbelül 20 ezer forinttal kevesebb, mint tavaly. A három napos bérletért 92 900 forintot, a napijegyért pedig 28 900 forintot kell fizetni a fesztiválozóknak.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés