Hirdetés

Ritka pillanat: együtt vesz részt egy rendezvényen Harry és Vilmos

Nap Híre portré Nap Híre

A Diana Legacy Award díjátadó ünnepség célja, hogy tisztelegjenek a néhai Diana hercegné jótékonysági munkája előtt. A rendezvényen Harry és Vilmos is részt fog venni, akiket alig lehetett együtt látni az elmúlt néhány évben. 

Az édesanyjuk munkássága előtt tisztelgő rendezvényen Harry és Vilmos is részt fog venni. Ez azért jelentős, mert a két testvér mindössze háromszor tartózkodott egymás társaságában az elmúlt néhány évben: amikor felavatták a Dianáról készült szobrot, amikor eltemették II. Erzsébetet és amikor megkoronázták az apjukat – írja a nlc.hu

Vilmos beszédet is fog mondani az ünnepségen, és a kitüntetéseket is ő fogja átadni. Sajtóértesülések szerint azonban Harry nem akar ezért elutazni, így ő nem személyesen, hanem online fog csatlakozni a rendezvényhez. A Hello! magazin szerint a két testvér azt sem vállalja, hogy akár egy pillanatig közösen szerepeljenek a rendezvényen. 

„Kiváltság, hogy mind a walesi herceg, mind sussex hercegének támogatását élvezhetjük” – jegyezte meg Dr. Ojo szervező a The Timesnak, kiemelve az idei ünnepség különleges visszhangját, hiszen jubileumi, 25. évfordulóról van szó.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés