Hirdetés

Áll a bál a királyi családban: válik Katalin hercegné és Vilmos herceg?

Nap Híre portré Nap Híre

Újra beindultak a találgatások.

Nehéz hetek vannak a brit királyi család mögött és nagyon úgy tűnik, hogy egy darabig még így is lesz. Ahogy azt korábban a Nap Híre is megírta, Vilmos herceg felesége még január közepén egy tervezett hasi műtéten esett át egy londoni magánkórházban. A palota a hercegnő állapotával kapcsolatban csak annyit közölt, hogy a műtét jól sikerült, azonban Katalin azóta teljesen eltűnt. Bár vasárnap közzétettek egy friss fotót róla és a gyermekeiről anyák napja alkalmából, ám azt végül több nemzetközi fotóügynökség is visszavonta kiadásából, méghozzá a manipuláció lehetésge miatt.

Egy nappal később, azaz hétfőn maga Katalin adott ki egy rövid közleményt, amelyben elnézést kért mindenkitől, amiért a közzétett családi fotóval "bármiféle zűrzavart" okozott volna.

Az említett fotón több hiba is volt, ráadásul a rajongóknak feltűnt az is, hogy a hercegné nem viselte a jeggyűrűjét a fotózáskor.

Emiatt pedig hamar találgatni kezdtek a rajongók. Sokan arra tippeltek, hogy Katalin csak elfelejtette felvenni az ékszert, míg mások arra gondoltak, hogy a műtét után bedagadtak az ujjai és nem megy rá a gyűrű. Néhányan azonban még messzebbre mentek és azt feltételezték, hogy ez egyértelmű jele annak, hogy válságba került Katalin és Vilmos házassága, sőt, akár hamarosan be is jelenthetik a válásukat - írja a Promotions.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés