Hirdetés

Új helyre költözik a Heti Napló, mutatjuk a részleteket

Nap Híre portré Nap Híre

Önálló YouTube-csatornát indított az ATV a népszerű magazinműsor, a Heti Napló Sváby Andrással tartalmai számára. A Heti Napló most vasárnap adásba kerülő friss tartalmai már itt lesznek láthatók.

Ezentúl a Heti Napló Sváby Andrással új, önálló csatornáján jelennek meg az ATV ikonikus magazinműsorának tartalmai a YouTube-on. 

Az ATV-n vasárnap este 7 órakor jelentkező riportműsor nemrégiben ünnepelte 400. adását, és a több mint hét éve tartó sikerszéria nyomán a televízió vezetősége úgy döntött, hogy elindítja a Heti Napló Sváby Andrással YouTube-csatornát is a legnagyobb videómegosztón. 

A platformra az elmúlt két hétben a Heti Napló archív tartalmai kerültek fel, és már ezek is annyira népszerűek voltak, hogy közülük több is 100 ezres megtekintés körül jár, és rövid idő alatt elérte az 1000 feliratkozót. 

Hétfőtől a Heti Napló friss tartalmai már az új csatornára kerülnek fel, amelyre például ennek a 2017-es Heti Napló-klasszikusnak a videója alatt található „Feliratkozás” gombra kattintva tud feliratkozni.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés