Hirdetés

Megtörte a csendet Harry és Meghan: ők is kínos helyzetbe kerültek Katalin hercegné botránya közepette

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

Már megint kellemetlen helyzetbe keveredtek, nem tudni, ki lehet a "névtelen forrás", akinek eljárt a szája.

Ahogy arról a Naphire.hu is beszámolt, óriási port kavart Katalin hercegné legutóbbi fotója, amelyen a gyermekeivel látható. A hercegné anyák napja alkalmából tett ki egy közös képet a gyermekeivel, azonban sokaknak feltűnt, hogy a fotón valami nem stimmel. A dolog odáig fajult, hogy négy képügynökség is visszavonta Katalin hercegné fotóját "manipulációs aggályok miatt." Arról is írunk, hogy a walesi hercegné bocsánatot kért, és elismerte, hogy mint sok más amatőr fotós, időnként ő is kísérletezik a fotók szerkesztésével. 

Most Harry herceg és felesége, Meghan Markle megtörte a csendet a walesi hercegné fotószerkesztési botrányával kapcsolatban, és tagadták, hogy hozzájuk köthető források nyilatkoztak volna arról, hogyan kezelt volna egy hasonló helyzetet a sussexi hercegné. 

Mindez azután történt, hogy egy állítólagos forrás azt mondta, Meghan biztosan nem követett volna el egy hasonló hibát. A hercegi pár Archewell Alapítványának szóvivője cáfolta, hogy ez a nyilatkozat a sussexi pár köreiből érkezett volna - írja a Daily Mail

Ez az első alkalom, hogy a 39 éves Harry és felesége hivatalosan megszólalt a fotószerkesztési vitával kapcsolatban. 

A Meghanról szóló állítások mellett a Page Six korábban más idézeteket is közölt egy bennfentestől, aki szerint a párt "kicsinálták volna", ha egy hasonlóan szerkesztett képet adnak ki. 

"Nem ugyanazok a szabályok vonatkoznak mindkét párra" - mondta a névtelen forrás.

A felhívások ellenére a Kensington-palota közölte, hogy nem adja ki újra a Katalinról és gyermekeiről készült, szerkesztetlen fotót. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés