Hirdetés

Király Viktor élete hatalmas fordulatot vett

Nap Híre portré Nap Híre

Mint azt a naphire.hu is megírta, válságba került Király Viktor és Virág Anita házassága. A házaspár egyik ismerőse korábban úgy nyilatkozott, hogy Viktor és Anita már megkezdték a válás körüli ügyeket előkészíteni az ügyvédeikkel. Most azonban váratlan fordulatot vett az életük, és úgy tűnik, sikerült megoldaniuk a problémáikat.

Király Viktor hosszú idő után megtörte a csendet és őszintén beszélt arról, hogy milyen a kapcsolata most a feleségével, Anitával.

Jó úton haladunk Anitával, akivel 6 éve vagyunk együtt

- nyilatkozta az énekes a Tények Plusznak, szúrta ki a Blikk. Viktor azt nem részletezte, hogy mi történt közte és felesége között, de most nagyon úgy tűnik, hogy sikerült kibékülniük és már nem gondolnak a válásra. 

Viktor szűkszavúan, de arról is őszintén beszélt, hogy nagyon kemény időszakon van túl. Beszélt arról is, hogy nemcsak Anitával sikerült helyrehozni a párkapcsolatát, de a kisfiával, Kolennel is, akivel szorosabb a viszonya, mint valaha. Mint mondta: ha tehetné, minden percét a gyermekével töltené. 

"Harcolok a figyelméért, nagyon anyás Kolen” – mondta, majd hozzátette: a kisfia az elmúlt időszakban egyre több mindent szeretne az apukájával csinálni.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért! 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés