Hirdetés

Kibékült Király Viktor és felesége? Itt az énekes válasza

Garai Kitti portré Garai Kitti

Ahogy arról korábban a Naphíre is beszámolt, válságba került Király Viktor és Virág Anita házassága. A sztárpár három éve házasodott össze, és néhány hónappal ezelőtt azonban megromlott a viszonyuk, Anita pedig már el is költözött a családi házból a kisfiukkal együtt. Az énekes most megszólalt azzal kapcsolatban, hogy kibékültek-e a feleségével.

Anita a napokban ünnepelte a születésnapját, férje, Király Viktor pedig egy érzelmes posztban köszöntötte fel a feleségét az Instagram-oldalán. "A leges-legboldogabb szülinapot kívánom neked. Minden nap a tied, de a mai nap főleg! Maradj mindig ilyen, amilyen vagy!" – köszöntötte fel az énekes Anitát. 

A bejegyzés után azonnal beindult a találgatás, így Király Viktor is megszólalt: elárulta, hogy mi a helyzet most velük. 

"Ő a gyermekem édesanyja, ennyi jár neki. Abszolút helyénvalónak gondolom. Bármi is van közöttünk, Anita fontos számomra. Továbbra is próbálunk dolgozni azon, hogy megmentsük a házasságunkat, de tény, hogy vannak nehézségeink. A kisfiunk miatt azonban továbbra is sokat vagyunk együtt családként, a napokban például hármasban voltunk játszóházban. Többet nem szeretnék mondani, mert Anitával abban maradtunk, hogy csendben akarjuk ezt intézni" - 

- árulta el az énekes a Blikknek. 

A lapnak egy közeli ismerős arról számolt be, hogy Viktor nagyon nehezen viseli ezt az időszakot, hiányzik neki a felesége és a kisfia, azonban bízik abban, hogy még van esély a békülésre.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés