Hirdetés

Nincs visszaút: kezdődik Király Viktorék válópere

Nap Híre portré Nap Híre

Mint azt a naphire.hu is megírta, válságba került Király Viktor és Virág Anita házassága. Bár egy ideig úgy tűnt, hogy sikerül rendbehozniuk a kapcsolatot és dolgoznak azon, hogy együtt maradhassanak, ám végül nem sikerült megmenteni a házasságot. Az egykori házaspár ismerőse szerint már a válás körüli ügyeket készítik elő az ügyvédeikkel. 

A Blikk információi szerint hamarosan a válóper is elindulhat. Lesz miről megegyezniük, hiszen nemcsak a gyermekükkel és a szadai otthonukkal kapcsolatban kell megállapodniuk, de a közös cégükről is.

A lap azt írja, Viktor és Anita már kimondták, hogy nincs visszaút, lezártnak tekintik házasságukat, és a válás körüli ügyeket készítik elő az ügyvédeikkel. Ismerősük szerint már mindketten elfogadták, hogy vége. "Sokáig próbálták megmenteni a kapcsolatukat, közel egy évig küzdöttek. Viktor nagyon szerette volna visszakapni a családját, és Anita is partner volt ebben, de nem tudták megoldani a problémákat. Egy ideje végleg elengedték egymást kezét, és úgy döntöttek, elválnak. Úgy tudom, már meg is kezdték az előkészületeket ez ügyben" – mesélte a barát.

Az informátor szerint a kisfiuk felügyeletével kapcsolatban biztos könnyen megállapodnak majd, hiszen továbbra is közösen, egymást támogatva, szeretetben szeretnék őt nevelni. "Az elmúlt bő egy évben sem volt ebben vita közöttük. Viktor igyekszik minél több időt a kisfiával lenni, és Anita e téren is együttműködő" - tette hozzá az ismerős. 

A válás során azonban nemcsak a gyermekükkel kapcsolatban kell megegyezniük, hanem a közös cégről is, amit még 2020 nyarán alapítottak. A SkinTime BodyCare Kft. különböző kozmetikumokat forgalmaz, a márkát pedig jelenleg is közösen viszi az egykori házaspár. Viktor nevén ezen kívül még másik öt cég van, amelyek közül csupán egy aktív, ám a szakértő szerint mivel mindegyiket még a házasságkötés előtt alapította, ezen vállalatok nem képezik megegyezés kérdését a válás során. 

A szadai családi házban jelenleg Viktor él, ám azt nem tudni, hogy ez a jövőben is így marad-e, vagy esetleg pénzzé teszik és elosztják az árát. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés