Hirdetés

Kiakadt Vajna Timi, durván beszólt Andy Vajna barátainak

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Vajna Tímea négy év elteltével még mindig gyászolja a szívelégtelenségben elhunyt férjét, Andy Vajnát.

A filmproducer éppen négy évvel ezelútt, budapesti otthonában hunyt el. A kedvese azóta Los Angelesbe költözött, így nem a fővárosi sírját, hanem az ottani emlékművét látogatta meg, ahol megemlékezett róla. Erről posztolt is a közösségi oldalán, valamint azt is elárulta, hogy nagyon haragszik az Andyhez egykor közel álló személyekre.

Vajna Tímea a 24 óráig megnézhető Instagram-sztorijaiban most kiakadt, és őszintén fejtette ki a véleményét Andy barátaival kapcsolatban. A bejegyzés szerint egy friss cikkre reagált a poszttal, amiben Andy barátai szólaltak meg. Ők elmondták, nagyon féltették a producert Timitől, aki azonban nem kertelt, durván kiosztotta őket - írja a Blikk.

Azok, akik duruzsoltak Andy fülébe ellenem, az állítólagos 'nagy barátok', hova tűntek? Egy szál virágot négy éve ki nem vinnének a temetőbe. Csak használták és lehúzták Andyt...

- fogalmazott az Egyesült Államokban élő üzletasszony, majd hozzátette: mindhat bárki bármit, csak ők tudják, hogy mennyire szerették egymást.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés