Hirdetés

Horrorrá vált Vajna Timi szentestéje: betörtek az otthonába és kifosztották

Garai Kitti portré Garai Kitti

A magyar sztár Aspenben tartózkodott, míg Los Angeles-i házát kifosztották a betörők.

Horrorrá vált Vajna Timi szentestéje. Míg ő távol tartózkodott otthonától, ismeretlen elkövetők betörtek a Los Angeles-i házába, és amit csak tudtak, elvittek. A döbbenetes esetet szerencsére az üzletasszony biztonsági kamerája is felvette, így valószínűleg könnyebben beazonosíthatók lesznek majd a tettesek. 

Vajna Timi az Instagram-sztorijában meg is osztotta a félelmetes képsorokat, ide kattintva még néhány órán át elérhetik azokat. Timi egyébként a felvételek mellett üzent is a betörőknek: "A rendőrök elfognak titeket kapni" - írta, majd hozzátette azt is, hogy figyeljen oda mindenki, mert a betörők ebben az időszakban is aktívak. 

Szerencsére az üzletasszony nem volt otthon, így nem esett bántódása, ám ennek ellenére is sokkolták a történtek. 

A Blikk azt írja, az elkövetőkről egyelőre nem lehet tudni semmit, a felvételek alapján csupán csak feltételezni lehet, hogy ketten lehettek. 

Legutóbb a Naphíre annak kapcsán adott hírt az üzletasszonyról, hogy kórházba került. Mint ismert, Vajna Timi évek óta küzd azért, hogy gyermeke születhessen, ezért szeptemberben újra meglátogatott egy meddőségi klinikát, ahol újabb kezeléseknek vetette alá magát. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés