Hirdetés

Súlyos szavak Kern András parkolási botrányáról: Kajdi Csaba is megszólalt

Nap Híre portré Nap Híre

Mint azt a naphire.hu is megírta, Kern András szabálytalanul a járdára parkolt egy budai pékség előtt a napokban. Most Kajdi Csaba is megszólalt az ügyben: szerinte az emberek elvárják, hogy példát mutassanak az ismert emberek. 

A színész a zebrán áthajtva ment fel a járdára, majd az üzlet bejáratától alig 2-3 méterre állt meg a kocsijával. Az eset nagy felháborodást keltett, ugyanis nem ez volt az első, hogy a színészt rajtakapták a szabálytalan parkoláson. Kern azzal magyarázta a dolgot, hogy nincs megfelelő parkoló a közelben. 

A történtekkel kapcsolatban Kajdi Csaba is megszólalt az Adom a napon streamjében - szúrta ki az Index, A modellügynökség-vezető szerint az emberek elvárják, hogy példát mutassanak az ismert emberek. 

"Nekem az a véleményem, most így elvonatkoztatva Kern Andrástól, saját példámon, hogy sajnos az van, hogyha te ismertségre teszel szert, akkor tőled a társadalom elvárja a példamutatást. Ez egyrészt jogos, de a másik oldalon te is egy halandó ember vagy. Tehát neked nem lehet gyorshajtani, te nem foghatod meg a telefont, te nem ihatsz az autóban…” - magyarázta Kajdi, aki szerint az emberek hajlamosak arra, hogy kifejezetten azt figyeljék, mikor hibázik egy-egy híresség, és számon is kérik őket. 

"Tőled elvárnak mindent, te nem lehetsz átlagember onnantól kezdve. Ha a Lacika feláll a járdára, akkor azt mondják, hogy „de paraszt vagy, felálltál a járdára!”. Ennyi történik. De ha Kern András, akkor „a Nemzet Színésze, nem engedheti meg magának" - fogalmazott Kajdi.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés