Hirdetés

Harry herceg és Meghan Markle is üzent a rákbetegséggel küzdő Katalinnak

Nap Híre portré Nap Híre

Mint azt a naphire.hu is megírta, Katalin hercegnő szombat este egy videóüzenetben jelentette be, hogy rákot diagnosztizáltak nála

A walesi hercegnő elmondta, hogy január elején esett át egy tervezett alhasi műtéten és bár először azt gondolták, hogy nem rákos elváltozást találtak nála, a későbbi vizsgálatok mégis ezt támasztották alá.

Katalin úgy fogalmazott a videónyilatkozátban, hogy "hatalmas sokk" volt számára a diagnózis, és "hihetetlenül kemény pár hónapon" van túl ő maga és a családja.

Azonban hozzátette, nemrég az orvoscsoportja ajánlására megkezdték nála a kemoterápiás kezeléseket, de ennek még csak a korai szakaszában van. "Jól vagyok, és napról napra erősebb vagyok" - hangsúlyozta.

Harry herceg és Meghan Markle is üzent Katalinnak

Hivatkozás másolása

Harry és Meghan "egészséget és gyógyulást" kívánnak Katalin hercegnőnek. A BBC azt írja, Harry és Meghan egy rövid közleményt adott ki a walesi hercegnő bejelentése után. Ebben azt írták: "Egészséget és gyógyulást kívánunk Kate-nek és a családnak, és reméljük, hogy képesek lesznek ezt privátban és békében megtenni."

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés