Hirdetés

Kiszivárgott Katalin hercegné titkos terve: erre készül a család

Nap Híre portré Nap Híre

Katalin hercegné és Vilmos herceg állítólag a költözést fontolgatja.

Katalin hercegnének és Vilmos hercegnek „titkos tervei” vannak egy olyan otthon kialakítására, amely fontos szerepet játszhat abban, hogy a hercegné nyugodt körülmények között gyógyulhasson - írja a Blikkrúzs. A portál szerint a házaspár egy épület felújításán és bővítésén gondolkodik a windsori Adelaide Cottage mellett. A bennfentesek szerint a házat "menedékké" alakítanák át, így segítve a rákbetegséggel küzdő hercegné felépülését. 

A házaspárnak azért is fontos Adelaide Cottage és környéke, ugyanis az közel van a gyerekek iskolájához. Azonban ha tényleg titokban akarnak költözni, akkor óvatosnak kell lenniük a költekezéssel, ugyanis a királyi kiadások nyilvánosan ellenőrizve vannak. "Jelenleg lakható, de alapos felújításra szorul, ha használni akarják" - árulta el egy bennfentes az épületről. 

Mint azt a naphire.hu is megírta, Katalin hercegné nemrégiben egy videóüzenetben jelentette be, hogy rákot diagnosztizáltak nála. A walesi hercegné elmondta, hogy január elején esett át egy tervezett alhasi műtéten és bár először azt gondolták, hogy nem rákos elváltozást találtak nála, a későbbi vizsgálatok mégis ezt támasztották alá.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés