Hirdetés

Csodálatos gesztus a nagybeteg Katalin hercegnétől

Nap Híre portré Nap Híre

Rákbetegsége diagnosztizálása óta először adott ki közleményt a hercegné és Vilmos herceg.

A Naphire.hu is beszámolt róla, hogy Katalin hercegné március végén jelentette be, hogy rákbetegséget diagnosztizáltak nála. Néhány részletet már lehet tudni a betegségről, ám Katalin teljesen visszavonult a nyilvánosságtól.

Katalin úgy fogalmazott a videónyilatkozátban, hogy "hatalmas sokk" volt számára a diagnózis, és "hihetetlenül kemény pár hónapon" van túl ő maga és a családja. Azonban hozzátette, nemrég az orvoscsoportja ajánlására megkezdték nála a kemoterápiás kezeléseket, de ennek még csak a korai szakaszában van. "Jól vagyok, és napról napra erősebb vagyok" - hangsúlyozta.

Katalin azóta teljesen eltűnt a nyilvánosság elől, betegsége bejelentése óta a Kensington-palota mindössze egy közleményt adott ki – írja a Glamour. Abban azt írták, Katalin hercegné és Vilmos herceg nagyon meghatódtak a kedves üzenetek láttán, és nagyon hálásak azért, hogy a nyilvánosság megértette a magánélet tiszteletben tartására vonatkozó kérésüket.

A hercegi pár most kiadta első közös közleményét a hercegné rákdiagnózisának bejelentése óta, ugyanis valami olyan tragédia történt, amit nem szerettek volna szó nélkül hagyni. Részvétüket fejezték ki azok felé, akik bármilyen módon érintettek a Sydney-i bevásárlóközpontban történt késeléses támadásban, melynek során hat ember életét vesztette, többen pedig súlyos sérülésekkel kerültek kórházba.

„Sokkoltak és elszomorítottak minket a szörnyű események, amik Sydney-ben történtek. Gondolunk az összes érintettre, beleértve azokat akik elvesztették a szeretteiket, és azokat, akik a saját életüket kockáztatták mások megmentéséért. W&C” - áll a bejegyzésükben, amit az X-en (vagyis az egykori Twitteren) osztottak meg.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés