Hirdetés

Megszólalt a börtönből szabadult Galambos Lajos: "kiszakadt belőlem minden, amit elfojtottam"

Nap Híre portré Nap Híre

Mint azt a naphire.hu is megírta, titokban kiszabadult a börtönből Galambos Lajos. Bár az út idáig elég döcögős volt, végül a zenésznek és a jogi képviselőjének sikerült kieszközölni a szabadulást, így Lajcsi most az otthonában raboskodik, házi őrizetben. 

A múlt héten még arról szóltak a hírek, hogy elutasították a reintegrációs kérését, és nem engedik 14 hónap után a rácsok mögül. Kedden aztán robbant a bomba, ugyanis kiderült, hogy július 1-jén a trombitást kiengedték a börtönből. A mulatós sztár legnagyobb titokban, még sötétben, hajnali négy órakor lépett ki hétfőn a baracskai börtön kapuján.

A reintegrációs kérelem minden feltétele adott volt, ám valamiért első fokon a bíróság nem látta biztosítottnak a társadalmi életbe való fokozatos visszatérésemet, ezért volt szükség egy újabb, kibővített beadványra. Erről aztán nem egy bíró, hanem egy bírói tanács döntött, szerencsémre kedvezően. Amikor közölte velem a bv., hogy 14 hónap után kiengednek, szívemben-lelkemben elérzékenyültem, de nem mutattam ezt ki. Aztán, amikor magam maradtam, akkor kiszakadt belőlem minden, amit elfojtottam az elmúlt hónapokban. Furcsamód, a következő pillanatban aztán megijedtem, hiszen 432 napon keresztül fix program szerint éltem az életemet: fél ötkor keltem, meghatározott időben reggeliztem, ebédeltem, megadott időben jártam orvosi vizsgálatra. Most viszont az "ismeretlenbe", a "bizonytalanba" kellett kijönnöm...

- mondta az immár otthonában tartózkodó Lajcsi a Blikknek. A trombitás azt is elárulta, hogy a kisebbik fiát, István hívta először, amikor megtudta, hogy kiengedik. 

A két fiam, István és Lala jött értem, otthon pedig várt minket a kislányom, Bogika. Sok mindenről lemaradtam az életükben, hiszen két hete volt Lala diplomaosztója külföldön, Bogika tervezői karrierje pedig igencsak beindult, nemrég megnyitotta az első saját bemutatótermét. Volt tehát miről beszélgetnünk itthon. A kedvenc ételeimmel vártak, falusi májgaluskaleves, rakott krumpli, rántott hús és lecsó, de csak pár falatot tudtam enni - jól laktam azzal, hogy őket láthattam. Kiültünk a teraszra, és órákon át csak beszélgettünk, meséltek magukról, de sokszor percekig csak hallgattunk és egymást néztük. A nagy csendben azok a pillanatok is beszédesek voltak. Azt láttam rajtuk, hogy nagyon önállóak lettek az elmúlt időszakban. Amikor elköszöntünk egymástól 14 hónappal ezelőtt, a gyermekeimet öleltem meg, most viszont már kész felnőttek ültek ott velem

- mesélte Lajcsi. 

Mint ismert, Galambos Lajost gáz-, villany- és vízlopás miatt küldték 3 év 6 hónapra börtönbe. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés