Hirdetés

"Szeretünk, Kátya" - Titokban eltemették Tompos Kátyát

Nap Híre portré Nap Híre

Teljes titokban örök nyugalomra helyezték Tompos Kátyát. A május 31-én elhunyt színésznőt a napokban a Farkasréti temető 31-es parcellájában kísérték utolsó útjára.

A Blikk szerint a búcsúztató csak néhány nappal ezelőtt lehetett. A síremléken a színésznő neve fölött megható, „Szeretünk, Kátya” felirat árulkodik arról, milyen fontos volt a szeretteinek az elhunyt. A nagyrészt hófehér rózsákból álló koszorúkon lévő egyik szalagon Kátya édesanyja üzent a lányának egy idézettel, míg más a saját költeményével tisztelgett a színésznő emléke előtt - írja a lap. 

Mint azt a naphire.hu is megírta, korábban a család döntött úgy, hogy a nyilvánosság kizárásával, titokban helyezik végső nyugalomra a színésznőt. A családtagok mindezt azért kérték, mert maga a művésznő is visszahúzódó ember volt, ugyanakkor kiemelték, hogy a tisztelőinek is lesz lehetőségük a búcsúzásra a sírnál.

Tompos Kátya május 31-én hunyt el hosszan tartó, súlyos betegség következtében. A Jászai Mari-díjas színművésznő éveken keresztül küzdött a gyógyíthatatlan betegséggel. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés