Hirdetés

Nem szűnnek a pletykák - valóban szakított Mikes Anna és Krausz Gábor?

Nap Híre portré Nap Híre

A sztárpár nemrég élete első közös nyaralására indult Szicíliába. A közösségi oldalra feltöltött posztjaik igencsak megritkultak, ezért sokan találgatták, vajon együtt vannak-e még. 

A páros egy ideje már boldog párkapcsolatban él, az első közös nyaralásukra azonban még csak most jutottak el. A táncosnő ugyanis elképesztő ajándékkal készült a kedvese születésnapjára: egy szicíliai úttal lepte meg. A táncosnő azzal magyarázta épp Szicíliát, hogy az olasz gasztronómia nagyon fontos a kedvesének, és még egyikőjük sem járt itt. 

A páros az utóbbi időben kevesebbet posztolt a közösségi médiára, emiatt többször is felröppent az a pletyka, hogy már szakítottak. Most azonban tiszta vizet öntöttek a pohárba – írja a Bors

"Egyikünk sem lóg folyamatosan a közösségi médián, nem szeretnénk a virtuális világban élni az életünket. A különböző műsorok kapcsán közzétettünk tartalmakat, de azóta próbáltunk valóban egymásra figyelni és inkább kiélvezni minden percet, amit együtt töltünk.Próbáltuk a boldogságunkat magunknak megtartani. És tisztában vagyunk azzal is, hogy általában mi az emberek véleménye: ha túl sokat posztolunk, az a baj, mert közzétesszük a magánéletünket, ha meg keveset, akkor azt mondják, hogy már nem is vagyunk együtt. Őszintén szólva, mi senkinek nem akarunk megfelelni. Arról nem is beszélve, hogy sok időt töltünk Hannival, és róla csak kivételes alkalommal mutatunk bármit is" – magyarázták mindketten. 

A páros azt is elmondta, hogy az együttélésüket sem beszélték meg előre, hanem egyszer csak, szinte észrevétlenül megtörtént. "Talán ez a legjobb szó a kapcsolatunkra. Minden annyira magától jött, szinte észrevétlenül. Aztán egyszer csak már együtt éltünk" – fogalmazott a táncosnő. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés