Hirdetés

Katalin hercegné szívszorító okból szervezett programok a lányával - a betegsége is közrejátszik

Nap Híre portré Nap Híre

Katalin hercegné egyedül a lányával jelent meg a legutóbbi nyilvános eseményen, ennek pedig igencsak szívszorító oka van. 

Katalin hercegné vasárnap délután ismét a figyelem középpontjába került, amikor vastaps kíséretében jelent meg a Wembley Stadionban, hogy részt vegyen a wimbledoni teniszbajnokság férfi döntőjén és átadja a győztesnek járó kupát. Az eseményre lánya, Sarolta, valamint húga, Pippa Middleton társaságában érkezett, és lila ruhájában káprázatosan festett. Az emberek különösen örültek annak, hogy Katalin láthatóan jó egészségnek örvend. Azonban nem véletlen, hogy épp lányát vitte magával, nem pedig György vagy Lajos herceget – írja a nlc.hu.

György ugyanis vasárnap este apjával, Vilmos herceggel szurkolt az Eb-döntőn Angliának, bár végül Spanyolország nyerte el a trófeát. Katalin és Sarolta korábban egy sporteseményen vettek részt, és mint a Mirror is írja, Katalin szándékosan hozta magával lányát, míg György és Lajos otthon maradtak. Katalin még régebben ígéretet tett Saroltának, hogy amennyire csak lehet, magával viszi őt különféle sporteseményekre, mivel a hercegnő is nagy rajongója a sportnak. 

Azonban Katalin rákbetegsége és a kezelések utáni kimerültsége miatt eddig nem tudta betartani ezt az ígéretet, gyakran túl fáradt és gyenge volt ahhoz, hogy annyi időt töltsön gyerekeivel, amennyit szeretett volna. Emiatt Katalint bűntudat gyötörte – állítja Ingrid Seward királyi író és kommentátor. A jövendőbeli királyné úgy érezte, különösen elhanyagolta lányát, ezért most kapott az alkalmon, és a tenisztorna fináléjára vele ment el.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés