Hirdetés

Előkerült Katalin hercegné hasonmása - ő van a felvételeken?

Nap Híre portré Nap Híre

Az összeesküvés-elméletek továbbra is futótűzként terjednek, ám a hasonmás most nyilvánosan is megszólalt.

Az elmúlt hetekben Katalin hercegné Photoshop-botrányáról szóltak a hírek, ami miatt a hercegnének bocsánatot is kellett kérnie, de úgy tűnik, a lavinát nem tudta megállítani: olyan emberek szúrtak oda neki, mint a holland király vagy Blake Lively. A műtéte óta Katalin hivatalosan nem jelent meg nyilvánosan, azonban a minap állítólag vásárolgatni látták a férjével, Vilmos herceggel. 

Hétfőn pedig arról írt a Times, hogy a családhoz közeli források Katalin hercegnét többször is látták az elmúlt hetekben felbukkanni a gyermekei iskolában. 

Persze ez még nem jelenti azt, hogy az összeesküvés-elméletek eltűnnének. Sőt, egyesek szerint nem is a hercegnét, hanem egy hasonmását láthatták, akit azért bérelt fel a palota, hogy elcsendesítse a pletykákat. Mindezen spekulációk hallatán színre lépett Katalin hercegné hasonmása, akinek elárasztották a közösségi oldalát azok a feltételezések, miszerint ő látható a kérdéses videón, nem pedig a hercegné - írja az NLC

Bár kétségtelen, hogy Heidi Agan tényleg megszólalásig hasonlít a hercegnére és több mint egy évtizede azzal keresi kenyerét, hogy a hercegnének adja ki magát, mégis biztosan állítja, hogy nem lehet ő a képsorokon és van is rá alibije, hogy miért. 

"Száz százalékban biztos vagyok, hogy Katalin és Vilmos látható a felvételen. A hercegné életben van, ebben biztosak lehetünk. Egy kicsit túl messzire mennek már el ebben a kérdésben az emberek" - nyilatkozta.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés