Hirdetés

Vége a találgatásoknak? Előkerült Katalin hercegné

Nap Híre portré Nap Híre

Szemtanúk szerint egy iskolában látták Vilmos herceg feleségét.

Az elmúlt hetekben Katalin hercegné Photoshop-botrányáról szóltak a hírek, ami miatt a hercegnének bocsánatot is kellett kérnie, de úgy tűnik, a lavinát nem tudta megállítani: olyan emberek szúrtak oda neki, mint a holland király vagy Blake Lively

A műtéte óta Katalin hivatalosan nem jelent meg nyilvánosan, azonban a minap állítólag vásárolgatni látták a férjével, Vilmos herceggel. 

Hétfőn pedig arról írt a Times, hogy a családhoz közeli források Katalin hercegnét többször is látták az elmúlt hetekben felbukkanni a gyermekei iskolában - írja az ATV.

"Kate Lambrookban járt, hogy támogassa a gyerekeket"

- nyilatkozta egy szemtanú, hozzátéve, hogy Vilmos herceg múlt csütörtökön pedig egy focimeccsen szurkolt a lányának, Sarolta hercegnőnek. 

Roya Nikkhah, a The Sunday Times királyi szerkesztője hozzátette: "Iskola után csak ők öten vannak otthon, és általában nem szakács vagy házvezetőnő, hanem Katalin hercegné készíti a vacsorát", még annak ellenére is, hogy egy műtétből lábadozik. 

Tehát úgy tűnik, hogy ha a reflektorfénytől próbál is távol maradni Katalin, a gyermekei a felépülése ellenére is prioritást élveznek számára, és hatalmas erőfeszítéseket tesz azért, hogy fenntartsák a család "normális rutinját" ebben a megterhelő időszakban.

A hercegné várhatóan húsvét után tér vissza a királyi feladataihoz.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés