Hirdetés

Olyan ember alázta porrá Katalin hercegnét, akiből senki nem nézte volna ki

Nap Híre portré Nap Híre

Újabb Photoshop-botrány, vagy zseniális marketingfogás? Nem mindenkinek tetszett a színésznő posztja.

Folytatódik a "Kate-gate", ami egy Photoshop-bakival kezdődött még anyák napján, és ami miatt a hercegné később kénytelen volt elnézést kérni. Már a holland király is beszólt neki emiatt, és most újabb helyről szúrtak oda a hercegnének.

Blake Lively Instagram-oldalán tett közzé egy fotót, ami látványosan - és nyilván szándékosan - hemzsegett a Photoshop-bakiktól. Természetesen akadtak bőven, akik humorként fogták fel a dolgot, sőt olyan is volt, aki igazi marketingzseninek titulálta. Sokakat azonban - pont Katalin hercegné állapota és betegsége miatt - ízléstelennek és kifejezetten gonosznak érezték Lively kampányát - írja a Glamour

"Szeretlek, Lively, de ez aljas volt" - írta az egyik kommenteltelő. 

Akiknek nem tetszett a színésznő humora, ők arra hivatkoztak, hogy a hercegé egy csúnya betegségből lábadozik. "Semmi rosszat nem csinált, hagyd békén!" - nyomatékosította egy hozzászóló, míg egy másik komment szerzője arra igyekezett felhívni a figyelmet, hogy az a fajta humor, amit Blakey Lively képviselt ebben a helyzetben, nagyon nincs rendben, főleg nem egy olyan személytől, aki feministának tartja magát.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés