Hirdetés

Ez egyre kínosabb, újabb botrányba keveredett Katalin hercegné: Vajon hány képet manipulálhatott?

Garai Kitti portré Garai Kitti

"Digitálisan" megváltoztatták azt a képet, amelyet Katalin hercegné készített a néhai II. Erzsébet királynőről az unokáival - állítja egy fotóügynökség, amely a walesi hercegnő anyák napi portrébotránya után megvizsgált több képet is. 

A legújabb, vizsgálatnak alávetett királyi családi fotót állítólag 2022 augusztusában készítette a 42 éves hercegné, és a Buckingham-palota 2023. április 21-én adta ki a néhai királynő tiszteletére, aki aznap töltötte volna be 97. életévét. A képen a néhai királynő 10 unokájával és dédunokájával ül egy kanapén a Balmoral-kastélyban. A Getty Images azonban egy új szerkesztői megjegyzésben figyelmeztetett, hogy a képet "digitálisan javították" - írja a New York Post. A portál szerint a Getty azután kezdte el megvizsgálni a fotót, miután a hercegné anyák napi családi portréja miatt kitört a botrány. Jelezték azt is, hogy a most vizsgált fotón több furcsaság is felfedezhető. 

Az egyik legszembetűnőbb ellentmondás a királynő tarka szoknyájának oldalán látható. A kockás minta nem áll egy vonalban, és úgy néz ki, mintha kivágták és áthelyezték volna a képen. A zöld kanapén, amelyen a királynő ül, a dédunoka, Savannah Phillips mellett és György herceg keze alatt is hasonló furcsaság figyelhető meg. Azt is észrevették, hogy György herceg ingének a gallérján egy fekete folt volt látható, ott, ahol az unokatestvére ruhájának mintája kellene, hogy legyen. Lajos herceg füle mellett egy sötét folt is megjelenik, valamint a sziluettje mögött más színeket felfedő csipkézett körvonal látszódik. Közvetlenül a kanapé karfája mellett egy másik szaggatott és véletlenszerű színcsík is felbukkan.

Ahogy arról a naphire.hu is beszámolt, óriási port kavart Katalin hercegné legutóbbi fotója, amelyen a gyermekeivel látható. A hercegné anyák napja alkalmából tett ki egy közös képet a gyermekeivel, azonban sokaknak feltűnt, hogy a fotón valami nem stimmel. A dolog odáig fajult, hogy négy képügynökség is visszavonta Katalin hercegné fotóját "manipulációs aggályok miatt." Arról is írunk, hogy a walesi hercegné bocsánatot kért, és elismerte, hogy mint sok más amatőr fotós, időnként ő is kísérletezik a fotók szerkesztésével. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés