Hirdetés

Ha ez igaz, óriási dologra készül Katalin hercegné

Nap Híre portré Nap Híre

Már hetek óta izgul érte a világ, ám most úgy tűnik, hamarosan valami nagy dolog jöhet.

Mi is folyamatosan beszámoltunk róla, hogy miután egy tervezett műtét miatt Katalin hercegné január közepén egy londoni magánkórházba vonult, egészen őrült pletykák kezdtek el terjedni az interneten: először azt írták, hogy Katalin hercegné súlyos állapotban van és kómába került a műtét után. 

Azonban még furcsább lett az egész, amikor Vilmos herceg 45 perccel az esemény kezdete előtt mondta le váratlanul egy megjelenését, méghozzá "személyes okokra" hivatkozva. A pletykák annyira borzalmasak lettek, hogy a palota ismét megszólalt, ám nem adtak bővebb tájékoztatást a hercegné állapotáról, csak amit eddig is kommunikáltak. Tehát továbbra is jól van és otthon lábadozik Katalin a műtétje után. A találgatások azonban most már odáig fajultak, hogy Katalin meghalt, és Vilmos épp gyászol. 

A Hello Magazin az Instagram-oldalán most egy olyan jó hírt közölt Katalinról, amire mindenki várt: készül a visszatérésre.

A poszt mellett persze rengeteg a komment, és bár vannak, akik türelmetlenségüknek adnak hangot, a legtöbben továbbra is szeretetükről biztosítják a királyi családot - írja a Kiskegyed.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés