Hirdetés

Durván kiakadt III. Károly, miután sorra mondtak nemet neki a legnagyobb sztárok

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

A legtöbb sztár nem akarta, hogy bármi köze is legyen az uralkodó koronázásához.

Újabb részletek derültek ki a héten megjelent Endgame című botránykönyvből, amely a brit királyi családról szól. A szerző, Omid Scobie állítása szerint III. Károly király a legnagyobb sztárokat kérte fel, hogy lépjenek fel a koronázása utáni ünnepségen, ám sorra mondtak neki nemet a művészek. 

Az új könyvből kiderült, hogy Adele, Harry Styles, Ed Sheeran, Elton John és a Spice Girls mellett a királyi udvar Taylor Swiftet is felkérte, hogy lépjen fel a koncerten, ám a 33 éves amerikai énekesnő visszautasította a május 7-i fellépésre szóló ajánlatot. A könyv szerzője kiemelte, Swift azon a hétvégén éppen Nashville-ben tartózkodott, az Eras turnéján.

Omid Scobie kiemelte, nem Swift volt az egyetlen, aki nemet mondott a királynak. Végül nagy nehézségek árán összeállt a fellépők listája, Katy Perry, Lionel Richie, Andrea Bocelli és a Take That adott koncertet Londonban. Scobie kiemelte, bár ezek a visszautasítások "komolytalannak" tűnhetnek, ám ez egyáltalán nincs így.

Károlynak egyszerűen nincs meg a szükséges méltósága, tekintve, hogy élete nagy részét az anyja hírnevét öregbítő cirkálóhajó nyomában töltötte. A hírességek iránti rajongás és a popkultúra ikonjai korában, ha Elton és Harry Styles nem foglalkoznak vele, akkor mi miért foglalkoznánk vele?

- tette fel a kérdést az író. Nyáron egyébént Katy Perry úgy fogalmazott, hogy szerinte "menő volt" a király és a királynő előtt fellépni. Richie pedig azt mondta, hogy elájult a lehetőségtől, és örül, hogy a történelem része lehetett - írja a Sky News.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés