Hirdetés

Kamarás Norbi szerint pénzkidobás étterembe járni

Garai Kitti portré Garai Kitti

Az Éjjel-Nappal Budapest egykori sztárja elárulta: abban nőtt fel, hogy muszáj valamit enni, ami gyorsan megvan és megfizethető. Kamarás Norbi az IstenEstben vallotta be, hogy nem szokott étterembe járni, mert sajnál annyi pénzt kiadni ételért. 

Az én családomban az étkezés sosem volt központi kérdés, ez nekem teljesen kimaradt. Abban nőttem fel, hogy muszáj valamit enni, ami gyorsan megvan és megfizethető. Mielőtt Odettet megismertem, nem jártam étterembe, mert sajnálok annyi pénzt kiadni kajáért. A párom viszont megmutatta, hogy ez egy remek közös program is. Ilyenkor lelassulunk, kettesben vagyunk és kizárólag egymásra tudunk koncentrálni

- mesélte Norbi, hozzátéve, hogy párja mellett döbbent rá arra, hogy az étkezés nemcsak szükséges időtöltés, hanem élmény is lehet. Mint mondta, Odett mindig különleges finomságokat készít, és a tálalása pedig valódi művészet. Az Éjjel-Nappal Budapest egykori sztárja azt is elárulta, hogy bár párjával most már néhanapján elmennek étterembe, de azért nem viszik túlzásba ezt a programot. 

Azért így sem viszem túlzásba, még mindig drágának és luxusnak gondolom az éttermeket. Legfeljebb havonta egyszer megyünk el, de nem az első, ami eszünkbe jut, ha szeretnénk közös programot

- tette hozzá. Norbi azt is megosztotta, hogy párjával mindig törekszenek arra, hogy a sok munka mellett is legyen idejük egymásra. Általában sétálnak, kirándulnak vagy kocsikáznak egyet, de sosem használják a randi kifejezést, ugyanis mindketten feszengenek az ilyen helyzetekről - írta a Blikk.

Korábban a Naphíre írt arról is, hogy mennyibe kerülnek a magyar Michelin-csillagos éttermek. Van, ahol egy 11 fogásos kóstolómenü ajándékutalvány 63 135 forintba kerül fejenként, míg másutt a 15 fogásos kóstolómenüért 44 500 forintot kérnek el.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés