Hirdetés

Kabát Peti olyan csúnyán megsérült a Sztárboxban, hogy meg kell műteni

Nap Híre portré Nap Híre

Az egykori focista a Rácz Jenő elleni küzdelem során sérült meg. Bár bízott abban, hogy elkerülheti a műtétet, de az orvosok jelenleg elkerülhetetlennek látják a beavatkozást. 

Kabát Petit meg kell műteni. A focista az Instagram-oldalán számolt be arról, hogy a Sztárboxon szerzett sérülése után elkerülhetetlen, hogy kés alá feküdjön. 

Csak egy gyors diagnózis: a vasárnapi bokszmeccsen megsérült a térdem, és bár eleinte úgy nézett ki, nem lesz szükség műtétre, a dolgok megváltoztak! Az orvosok elkerülhetetlennek látják a beavatkozást, így vár rám egy kis pihenés és felépülés! Van még fájdalmam, de tudom, hogy ez a sport része, és készen állok a felépülésre!

- írta Kabát. A focista korábban a Blikknek azt mondta, hogy 32 év alatt egyszer sem sérült a térde, azonban egy bokszmeccsen rögtön. "Tudtam, hogy baj van, mert nagyon fájt. Azt mondta az orvos, ha nem ilyen erős a combizmom, akkor a keresztszalag és az oldalszalag is szakadt volna. Így 'csak' a porcom sérült, folyadék van a térdemben. Most megint mágnes- és lézeres kezelésre járok, meglátjuk, hogyan reagál rá, bízom benne, hogy ezúttal sem kell műteni. Három-négy kezelés múlva kiderül" - fogalmazott.

Ahogy a Naphire.hu is beszámolt róla, hogy nagy volt a riadalom a Sztárbox legutóbbi adásában, amikor Kabát Peti a ringben - miután Rácz Jenő behúzott neki egyet - elájult. Rácz Jenő később úgy nyilatkozott, borzasztó érzés volt látnia a focistát a földön feküdni. A Naphire.hu közben beszámolt arról is, hogy Szijjártó Péter a bokszmeccs után üzenetet küldött Kabát Petinek, sőt telefonon is beszéltek. A miniszter azt nyilatkozta a Naphire.hu-nak, hogy a telefonbeszélgetés során azt mondta a volt focistának, hogy „többet ilyen hülyeséget ne csináljon”. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés