Hirdetés

Justin Timberlake-nek hatalmas mázlija lehet, olcsón megúszhatja a nyári ittas vezetését

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Justin Timberlake várhatóan bűnösnek vallja magát egy rendbeli, ittas vezetés vádjában a New York állambeli Suffolk megye ügyészeivel kötött alku értelmében. Timberlake-nek ki kell adnia egy közleményt, cserében az ügyészek enyhítik a vele szembeni vádat az ügyet ismerő forrás szerint.

Mint azt korábban a Nap Híre is megírta, június végén Justin Timberlake-et letartóztatták ittas vezetés miatt New York-ban. A popsztárt június 18-án tartóztatták le. Arról is beszámoltunk, hogy a sztár jogosítványát már bevonták, és hivatalosan is megvádolták ittas vezetéssel. 

A vádalku egy még meghatározásra váró pénzbírságot is tartalmaz, bár az ügyben eljáró bíró más büntetést is kiszabhat, és a péntekre tervezett meghallgatáson, ahol Timberlake várhatóan jelen lesz, még jóvá kell hagynia a megállapodást - írja a CNN.

A megállapodást megelőzően Timberlake augusztusban ártatlannak vallotta magát az ittas vezetés vádjában, amely vétségnek számít. Ha elítélték volna, legfeljebb egy év börtönbüntetés és 2500 dolláros bírság várhatott volna rá.

New Yorkban a 0,05-nél magasabb véralkoholszint "törvényes bizonyíték arra, hogy Ön befolyásolt állapotban van", míg "a 0,08-as vagy annál magasabb BAC érték a részegség bizonyítéka" - állítja az állami gépjármű-felügyelet.

Timberlake-et júniusban tartóztatták le Sag Harborban, miután a rendőrség szerint nem sokkal éjfél után elhagyta a The American Hotel bárját. A BMW-jével végighajtott a Main Streeten, és nem állt meg a stoptáblánál, illetve nem maradt a sávjában. A rendőrség szerint Timberlake emellett megbukott a helyszíni józansági teszten, és többször visszautasította az alkoholszondás tesztet, mondván: "Nem, nem csinálok kémiai tesztet"

A július végi meghallgatáson Timberlake ügyvédje vitatta, hogy az előadóművész ittas volt, és azzal érvelt, hogy nem kellett volna letartóztatni.

Timberlake a nyár folyamán a Forget Tomorrow elnevezésű turnéjával járta az Egyesült Államokat. A tervek szerint legközelebb szeptember 28-án lép fel New Jerseyben.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés