Hirdetés

Részegen vezetett a világsztár énekes, akár egy évre börtönbe kerülhet

Nap Híre portré Nap Híre

Mint azt a naphire.hu is megírta, Justin Timberlake-et letartóztatták ittas vezetés miatt New York-ban. 

A Suffolk megyei kerületi ügyészség tájékoztatás szerint a popsztárt kedd reggel tartóztatták le és emeltek vádat ellene. Timberlake Sag Harborban, a Hamptonsban lévő gazdag faluban járt, amely a Long Island-i hírességek kedvelt nyári úti célja. A hivatalos vádemelés után óvadék nélkül szabadon engedték - írja a BBC

Timberlake-et éjfél után tartóztatták le, miután a rendőrök megállították szürke BMW-jével, mert a vádirat szerint megállás nélkül áthajtott egy stoptáblán és nem tudta az autóját az út jobb oldalán tartani. Amikor a rendőrök megállították, Timberlake szemei "véreresek és üvegesek" voltak, és "erős alkoholszag áradt a leheletéből" - áll a dokumentumban. Az énekes beszéde is teljesen lelassult, és rosszul teljesített a tisztek józansági tesztjein is. 

Timberlake a szondába nem akart belefújni. "Ittam egy martinit és követtem a barátaimat hazafelé" - állította az énekes az őt megállító rendőrnek. 

Justin Timberlake-nek a tervek szerint július 26-án kell megjelennie a Sag Harbor bíróság előtt. Ügyvédje, Edward Burke Jr. kedd este azt mondta, hogy "minden erejével védeni fogja az ügyfelét, és jelenleg is részt vesz a körzeti ügyészi hivatal vizsgálati folyamatában.”

New York államban az ittas vezetés miatt kiszabható büntetés egy év börtön, 1000 dollárnyi pénzbírság és a vezetői engedély legalább hat hónapra való felfüggesztése.

Justin Timberlake színész, dalszerző és a világ egyik legsikeresebb zenei előadója. A 10-szeres Grammy-díjas énekes 2012-ben feleségül vette Jessica Biel színészt, akitől két gyermeke született.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés