Hirdetés

Ez ciki! Hiába próbálkozik Britney Spears egoista exe, a kutya sem kíváncsi az új dalára

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

A zene világában egy-egy régi harag nehezen hal meg, különösen akkor, ha egy adott előadó elkötelezett és hűséges rajongóiról van szó.

Pénteken Britney Spears 2011-es "Selfish" című dala - amely még ugyanebben az évben jelent meg a hetedik, Femme Fatale című albumán - az amerikai iTunes toplistának az első helyére került, megelőzve egykori párja, Justin Timberlake azonos című dalát, aki éppen egy nappal korábban jelentette meg az új, visszatérő kislemezét.

Szombaton a pophercegnő dala még mindig a lista 2. helyén állt, két hellyel megelőzve Timberlake-et, aki mindössze a 4. helyig jutott az új számával - adta hírül a CNN.

Miért fontos ez?

Hivatkozás másolása

Mind a 2021-es "Framing Britney Spears" című dokumentumfilm, mint az énekesnő tavaly megjelent "A bennem lévő nő" című memoárja lerántotta a leplet a két énekes évtizedekkel előtti, nagy visszhangot kiváltó románcáról. Britney és Justin még a Mickey Mouse Club című műsorban ismerkedett meg egymással a 90-es években, majd 1999 és 2002 között egy párt alkottak.

A memoárjában az énekesnő arról írt, hogy a Timberlake-kel való kapcsolatának azért lett vége, mert az énekes megcsalta őt, ám erről a nyilvánosság mit sem sejtett. Britney kiemelte a könyvben, hogy Justin hűtlenségéről ő maga is tudott. Emellett arról is lerántotta a leplet a pophercegnő, hogy a kapcsolatok során várandós lett és Timberlake meggyőzte arról, hogy vetesse el a magzatot, amit ő maga "soha nem tett volna meg", ha csak rajta múlt volna.

"A mai napig ez az egyik leggyötrelmesebb dolog, amit valaha is átéltem az életemben"

- fogalmazott az önéletrajzi könyvében az abortuszáról az énekesnő. Britney ezeket a nyilatkozatokat a könyvében két évvel azután írta meg, hogy a Hulu nevű streamingszolgáltatón megjelent a New York Times által készített "Framing Britney Spears" című dokumentumfilm, amelyben szintén szóba került a Justin Timberlake-kel való kapcsolata. Ám akkoriban a sajtó az egykori *NSYNC-tagot sokkal pozitívabb fényben tűntette fel, mint Spears-t, akit a beszámolókban gusztustalanul becsméreltek.

A dokumentumfilm pedig arra késztette Spears hűséges rajongótáborát, hogy bocsánatkérésre szólítsák fel Justin Timberlake-t, amint néhány nappal a doku premierje után meg is tett a közösségi oldalán. Akkor az énekes azt írta, hogy "Láttam az üzeneteket, szalagcímeket, kommenteket és az aggodalmakat, ezekre szeretnék válaszolni" - kezdte a posztot.

"Mélységesen sajnálom azokat az eseteket az életemben, amikor a tetteim hozzájárultak a problémához, amikor nem megfelelően szólaltam fel, vagy nem álltam ki a helyes dolgokért. Kifejezetten Britney Spearstől szeretnék bocsánatot kérni"

- emelte ki akkor Justin Timberlake.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés