Hirdetés

Justin Timberlake reagált a hírre, hogy Britney Spears teherbe esett tőle 2000-ben

Nap Híre portré Nap Híre

Ahogy arról a naphire.hu is beszámolt, Britney Spears az új memoárjában mesélte el, hogy annak idején teherbe esett Justin Timberlake-től. Az énekesnő végül elvetette a babát, miután Timberlake azt mondta neki, még nem áll készen a családalapításra. 

A könyvben azt írja az énekesnő, hogy nagyon meglepődött, amikor megtudta, hogy terhes, de egyáltalán nem élte meg rosszul. Mint írja, nagyon szerette Justint és biztos volt abban, hogy egyszer együtt alapítanak családot. Az énekes azonban közel sem így gondolta, Justin ugyanis nem örült a babának, azt mondta, túl fiatalok és nem állnak készen a gyerekvállalásra. “Biztos vagyok benne, hogy az emberek gyűlölni fognak ezért, de belementem, hogy elvetessem a babát. Nem tudom, ez volt-e a helyes döntés” - fogalmaz Britney Spears.

Bár Timberlake nem adott ki hivatalos nyilatkozatot, de egy ismerős elárulta, hogy az énekesnek mi a véleménye arról, hogy 23 év után kiderült a nagy titkuk. 

"Justin a saját családjára összpontosít, és próbál nem foglalkozni azzal, hogy mi szól róla Britney memoárjában. Az elmúlt években próbálta a távolból támogatni Britney-t. Már oly rég volt, hogy randiztak, de a mai napig tiszteli őt. Justin és a felesége, Jessica csak azt szeretnék, hogy mindenki menjen tovább a saját útján, és fejlődjön, ahelyett, hogy folyton felhoznák a múltat" - mondta az ismerős, írja a Femina.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés