Hirdetés

Kiderült Jakupcsek Gabriella legféltettebb titka

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Hihetetlen titokról rántotta le a leplet a népszerű író-műsorvezető az ATV #Bochkor című műsorban. Három évig senki nem tudott róla.

Nem mindennapi titokra derült fény az ATV #Bochkor című műsorban, ráadásul nem Pásztor Anna, nem Ganxsta Zolee és nem is Kabát Péter szállította azt. Jakupcsek Gabriella legutóbb A napos B-oldal címmel adott ki könyvet, ám ezúttal egy másik kötete lett a téma Bochkor Gábor műsorában. A műsorvezető ugyanis egy rögtönzött kvízműsort imitálva kérdezte a vendégeit. “Melyik lehet Gabi könyvének címe? Mondok négyet, és abból egy igaz” - kezdte Bocsi, majd a lehetséges válaszokat sorolta fel: “Te alul, én felül”, “Alul semmi”, “Napos alul a B-oldal”, “Alul több, mint gondolnád”. Az csak hab a tortán, hogy a jó választ egyedüliként Kabát Peti találta el, aki úgy ünnepelt, mintha mesterhármast rúgott volna a Fradinak. De az “Alul semmi” kapcsán az igazi sztorit maga a szerző szolgáltatta, amivel megmagyarázta a kötet különös címét is.

“Egyébként, bocsánat, de ennek az volt az értelme, hogy egy csomó rendezvényt vezettem úgy a Covid alatt otthonról úgy, hogy fölül zakó volt rajtam, alul semmi” - vette át a szót Jakupcsek Gabi a Naphire.hu értesülései szerint, amivel akkora meglepetést okozott, hogy hirtelen mindenki el is hallgatott. “És innen jött a cím, hogy egyszer csak ott ültem, és azt mondtam, hogy teljes agyrém, amit csinálunk, hogy próbálok online 30 emberrel borkóstoló vacsorát levezetni karácsony előtt úgy, hogy zakó volt rajtam meg smink és alul, hát, épp hogy valami” - zárta a gondolatait, amire reagálva többen egyszerre kérdeztek vissza kikerekedett szemekkel: “Semmi?”. A tévés pedig pontosított: “…vagy épp csak!”. 

S, hogy Kabát Peti lőtt-e gólt valaha a braziloknak? Hogy áll Pásztor Anna első saját otthonának az építése? Mindez kiderül vasárnap este az ATV #Bochkor című műsorból a Heti Napló Sváby Andrással után.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés