Hirdetés

Dühöngenek az iPhone-osok: csúnyán átverte őket az Apple?

Garai Kitti portré Garai Kitti

Az Apple-felhasználók nagyon dühösek, ugyanis most fedezték fel, hogy valójában négy generáción át nem változott az iPhone kamerájának minősége.

Egy tech influenszer videóban bizonyította be, hogy 2021 óta nem történt semmilyen változás az iPhone kamerájában. A férfi két videót tett közzé a TikTok-oldalára: az egyik egy parkban készítette nappal, a másikat pedig a városban éjszaka, és mindegyik felvétel négy különböző iPhone-modellel készült - írja a New York Post.

Az influenszer egy iPhone 13 Pro, 14 Pro, 15 Pro és 16 Pro készüléket helyezett egy állványra négy tartóval, hogy pontosan ugyanazt a videót rögzítse pontosan ugyanabban az időben. A végeredmény pedig az lett, hogy a videók között semmi különbséget nem fedeztek fel a felhasználók, sőt, volt, aki azt írta, szerintük a régebbi modellek felvételei jobb minőségűek voltak. 

"Miért kezeli jobban a 13 pro az olyan fényforrásokat, mint az épületen lévő felirat?" - kérdezte egy felhasználó. Egy másik pedig arra mutatott rá, hogy a 13 Pro felvétele sokkal jobban néz ki. Egy harmadik kommentelő is egyet értett azzal, hogy a 13 Pro valójában jobban kezelte a fényeket. 

A második videóban a tech influenszer végigfutott a szabadtéri park területén, hogy megnézze, hogy a sebesség és a fény hogy befolyásolja a videó minőségét. A hozzászólásokban a legtöbben egyetértettek abban, hogy mindegyik videó ugyanolyan volt, vagy legalábbis nagyon hasonló. Sokan úgy gondolták, hogy a 13-as, 14-es és 15-ös modellek ugyanolyanok, de a 16-os mindháromnál jobb volt. A videót ide kattintva tudják megnézni. 

"Az iPhone minősége miatt őszintén szólva nincs szükségünk új telefonra minden évben, öt évente kellene kiadniuk egyet” – jegyezte meg valaki.

Volt olyan is ugyanakkor, aki megköszönte az influenszernek a videókat, és azt írta, hogy ezek miatt fog frissíteni egy 16 Pro-ra. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés