Hirdetés

Jákob Zoltán szörnyű diagnózist kapott az orvosaitól: ez lehet a veszte

Nap Híre portré Nap Híre

Jákob Zoltánnak egyetlen gyenge pontja van, és ez a szíve. No nem csak akkor, ha érzelmekről van szó, az orvosai valóban komoly veszélyre hívták fel a figyelmét. 

"A tudatos életmód mindig fontos volt, de az életmódváltást nemrég kezdtem el" – árulta el a Borsnak a multimilliárdos üzletember. "Elkezdtem magamon érezni, hogy ha jól vagyok fizikailag, akkor sokkal jobban pörög az agyam, jobban tudok alkotni. Ha az ellenkezője van, akkor nem tudok alkotni. Leülök, ellustulok, megöregszem. Nem szeretném ezeket. Hosszú, tartalmas életet szeretnék élni" – tette hozzá Zoltán, aki elárulta, nem is akármilyen módszerrel tesz a hosszabb életért!

"Amikor rájöttem, hogy változtatni kéne, elmentem Svájcba, egy intézetbe, ahol elkezdtem egy életmódváltó programot. Úgy hívják: élethosszabbító program" – mesélte, hozzátéve, hogy a spiritualitással is elkezdett foglalkozni, de emellett még más is kiderült. 

"Ekezdtem foglalkozni lelki dolgokkal, spiritualizmussal is, jógázok. Próbálom a stresszt kiűzni az életemből. Az is kiderült, hogy kardióznom kell többet, nekem a szívem a gyenge keresztmetszet. Mert túl nagy, és túl érzékeny és sérülékeny" – viccelődött újra, majd hozzátette: valójában ez komoly probléma, tényleg oda kell figyelnie rá.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés