Hirdetés

Ez váratlan: el akartak válni, helyette most újra összeházasodott Tápai Szabina és Kucsera Gábor

Nap Híre portré Nap Híre

A két sportoló házasságuk újrakezdéseként nemrég ismét esküvőt tartott. 

Tápai Szabina és Kucsera Gábor két évig éltek külön, ám a válásra nem került sor, a kajakos ugyanis szerette volna visszakapni a családját. A sztárpár már jó néhány hónapja újra férjként és feleségként él együtt, Szabina pedig most a Blikknek elárulta, újrakezdésüket egy esküvővel pecsételték meg. 

"Annak idején csak polgári esküvőnk volt. Nemrég azonban egy keresztény szertartást is tartottunk, azután, hogy újrakezdtük. Nekünk ez egy megerősítés is volt. Nagyon felemelő érzésként éltük meg közösen"

– árulta el Tápai, aki szerint most már arra is nagyon figyelnek, hogy ne csak szülőként tekintsenek egymásra a kajakossal.

"Teljesen más alapokra helyeztük a kapcsolatunkat, és azt gondolom, kellenek is egy kapcsolatban ilyen megújulások. Tény, hogy a szerelem múlandó, de a szeretet a legnagyobb feszültségekben is megvolt egymás felé, és egy olyan erős kötődés, kapocs van közöttünk, ami ezt a két évet is túlélte. Most pedig minden nagyon jó"

– fogalmazott.

A Kucsera család sűrű nyárra készül, de a sok munka, teendő mellett szakítanak arra időt, hogy a gyerekekkel és kettesben is töltsenek majd időt.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés